≡ Menu

Ägglossningskalender app

Den här sidan ger dig kunskap om ägglossningskalender app så att du vet hur du kan ladda ned och använda verktyg i din mobil för att hålla koll på när din ägglossning är och du har störst chans att bli gravid.

För att du ska kunna hålla koll på när din ägglossning och dina fertila dagar är så kan du använda dig av en ägglossningskalender app. Det finns appar för både iPhone och Android mobiler.

Hur du får en bra ägglossningskalender app för iPhone

Har du en iPhone så finns det många appar som du kan ladda ned för att förutsäga när din ägglossning är. Här är några exempel på ägglossningskalender appar för iPhone:

På svenska finns denna bra app: WomanLog Kalender. Den finns även i en engelsk version. Den håller koll på när du har ägglossning och när du är fertil, och när du har mens.

En av de stora apparna för att hålla koll på ägglossningen, finns också på svenska. Den heter Menskoll Lite (Period Tracker Lite). Den håller koll på när du har ägglossning och när du är fertil, och när du har mens.

En väldigt bra app för att ha koll på din ägglossning är Period Plus. Här kan du fylla i din mens och när du har sex. Du får förutsägelser för när du har ägglossning, fertila dagar och mens för 12 månader framåt. På engelska.

Period Planner Lite är en mycket bra app för att du ska ha koll på din ägglossning, dina fertila dagar, och din mens. Du kan här fylla i när du har haft sex och ifall du känner av graviditetssymptom. På engelska.

Hur du får en bra ägglossningskalender app för Android

Har du en Android telefon så finns det några appar för dig att ladda ned för att förutsäga när din ägglossning är. Här är några exempel på ägglossningskalender appar för Android:

Precis som för iPhone finns denna mycket bra app WomanLog Kalender, där du kan hålla koll på din ägglossning och fertila dagar och din mens. På svenska, och finns även på engelska.

En annan av de stora apparna för att hålla koll på ägglossningen, finns också på svenska. Den heter Menskoll (Period Tracker). Den håller koll på när du har ägglossning och när du är fertil, och när du har mens.

Här hittar du andra kalender-verktyg för att hålla koll på din ägglossning och din mens

Det finns även online kalendrar som du kan använda för att hålla koll på när du har din ägglossning. Läs mer om ägglossningskalender online här.

Det finns också kalendrar som är inriktade på mensen,  läs här om menskalender online och menskalender app.