≡ Menu

Menskalender app

Den här sidan ger dig kunskap om menskalender app så att du vet hur du kan ladda ned och använda verktyg i din mobil för att hålla koll på när din nästa mens kommer.

För att du ska kunna hålla koll på när din nästa mens är och vad som händer under din menscykel så kan du använda dig av en menskalender app. Det finns appar för både iPhone och Android mobiler.

Hur du får en bra menskalender app för iPhone

Menskalender som du använder för att förutsäga när din nästa mens kommer, finns som app att ladda ned till din mobil. Här är några exempel på menskalender appar för iPhone:

På svenska finns denna bra app: WomanLog Kalender. Den finns även i en engelsk version. Den håller koll på när du har mens, och när du har ägglossning och när du är fertil.

En av de stora apparna för att hålla koll på mensen, finns också på svenska. Den heter Menskoll Lite (Period Tracker Lite). Den håller koll på när du har mens, och när du har ägglossning och när du är fertil.

Den populära online tjänsten finns även att ladda ned som app till din mobil. iMensies (Period Calender) hjälper dig att hålla koll på mensen och hur du mår.

En väldigt bra app för att ha koll på mensen är Period Plus. Här kan du fylla i din mens och hur du mår. Du får förutsägelser för när du har mens, ägglossning och fertila dagar för 12 månader framåt.

Hur du får en bra menskalender app för Android

De flesta menskalender appar är för iPhone, och det finns också några appar för Android. Här är tre exempel:

En av de stora apparna för att hålla koll på mensen, finns också på svenska. Den heter Menskoll (Period Tracker). Den håller koll på när du har mens, och när du har ägglossning och när du är fertil.

En mycket bra app är WomanLog Kalender där du kan hålla koll på din mens och din ägglossning och fertila dagar. Finns på svenska och engelska.

En app för Android på engelska är Simple Period. Den finns det ingen gratisversion av.

Här hittar du andra kalender-verktyg för att hålla koll på din mens och ägglossning

Det finns även online kalendrar som du kan använda för att hålla koll på när du har din nästa mens. Läs mer om menskalender online här.

Det finns också kalendrar som är inriktade på just ägglossning,  läs här om ägglossningskalender.